Hos Munkbro Svineavl A/S lægger vi stor vægt på sundhed og trivsel hos vores dyr, og vi går aldrig på kompromis med sundheden. Derfor har vi de sidste mange år også haft den højeste SPF-X-sundhedsstatus og en af de bedste historikker i Danmark, når det kommer til sundheden på danske avlscentre i DanAvl.

DYRENES VELFÆRD ER FØRSTEPRIORITET

Vores avlsgårde har en god beliggenhed med næsten tre km til den nærmeste svineproducent med lavere sundhedsstatus, hvilket mindsker risikoen for smitte.

Vi overholder de strengeste krav til at nedbringe smitterisikoen til et minimum, og et af vores største fokusområder er trivslen og sundheden hos dyrene.

Vi fodrer med et kvalitetsfoder, som vi selv blander og sørger for kun at have kompetente og dedikerede medarbejdere, der går op i dyrenes velfærd.

Den lange afstand til nærmeste svineproduktion kombineret med vores holdning om sundhed og trivsel er en stor medvirkende årsag til, at vores besætning igennem årene har holdt den høje sundhedsstatus.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OM DYRENES SUNDHED

Vil du vide mere om vores sundhedsstatus eller mere om, hvordan vi sørger for trivsel og sundhed hos dyrene, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 43 50 37.